Четверг, 2024-05-09, 1:30 AM
Вітаю Вас Гость | RSS

Білокузьминівський ліцей Костянтинівської міської ради

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всего ответов: 81
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2021 » Октябрь » 12 » #Урок_доброти_21 #happypaw #Фокстрот
10:38 AM
#Урок_доброти_21 #happypaw #Фокстрот

У 1 класі (керівник Суркова Ю.В.) відбулась віртуальна подорож під назвою " Тварини-наші друзі і улюбленці" Учні познайомилися з різними породами собак та спробували себе у ролі справжніх художників.

  

 

Учні 2 класу разом з керівником (Канурною Ю. В.) розповіли про добрі справи пов’язані з тваринами. Прийняли важливе рішення - допомагати безпитульним тваринам.

Грали в гру «Мяу-гав»

   

 

В Білокузьминівькому ліцеї у 3 класі (кл. керівник Овсянникова Є.О.) пройшов "Урок доброти". Учні познайомилися з творами про " братів наших менших", а потім розіграли невелику лялькову виставу.

 

Всеукраїнський урок доброти. Мандрівка тематичними мультфільмами "Тварини-наші друзі". Учні 4 класу разом зі своїми наставниками (Чук І. А., Сердюченко А. В.) закріплювали гуманне та відповідальне ставлення до тварин.

Возможно, это изображение (13 человек, ребенок, люди стоят и в помещении)

Учні 5 класу Білокузьминівського ліцею пройшли з Акцією по кабінетах школи, де немає своїх класів. і звернулись до кожного з закликом берегти друзів наших пухнастих, вухастих, хвостатих.

Возможно, это изображение (ребенок, стоит и в помещении)

Урок доброти - Дружнє коло - урок-гра "Я віддаю добро" пройшов в 6 класі (керівник Старкова Ю.В.) Білокузьминівського ліцею.

 

 

Учні 7 класу створили свій Вернісаж доброти з нагоди Всесвітнього дня доброго ставлення до тварин. Це так приємно - обнімашки із своїми домашніми улюбленцями! А пухнастики завжди чекають ці чудові хвилини, проте тільки подивіться - кожний із своїм характером і емоціями!

Возможно, это изображение (4 человека, кот, собака и текст)

В 8 класі (керівник Шилко Д.В.) Білокузьминівького ліцею пройшов Всеукраїнський урок доброти - Обмін думками "Пухнасте щастя поруч". Як вам емблемки цього уроку?

 

 

В 9 класі (керівник Мала В.О.) пройшов Урок-заклик "Ми відповідаємо за тих, кого приручили". В ході заходу пройшла віртуальна виставка улюбленців "Наші чарівні пухнастики"

  

Учні 10-го класу (класний керівник Прокоф'єва Л.Р.) приєдналися до небайдужих людей та стали учасниками ІІ Міжнародного уроку доброти про гуманне та відповідальне ставлення до тварин, який традиційно проходить за підтримки МОН України. Всі учні були активними учасниками відео-вікторини "Щастя поруч..."

  

 

Переглядів: 215 | Додав: Еnem | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Октябрь 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031