Понедельник, 2024-05-06, 0:47 AM
Вітаю Вас Гость | RSS

Білокузьминівський ліцей Костянтинівської міської ради

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всего ответов: 81
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2021 » Декабрь » 20 » #Тиждень_доброчесності_Білок_ліцей
4:00 PM
#Тиждень_доброчесності_Білок_ліцей

В понеділок 29 листопада розпочався Тиждень доброчесності. Сьогодні пройшло заняття в 8 класі ліцею (керівник Шилко Д.В.) на якому відбулось знайомство учнів з поняттям “доброчесність“, актуалізація та поглиблення знань про корупцію та її негативні наслідки.

 

 

 Возможно, это изображение (2 человека и люди стоят)

В рамках тижня Доброчесності учні 7 класу (кл кер Литвиненко Т.М.) вчилися розпізнавати ознаки корупційності на всіх рівнях суспільного життя за допомогою інтерактивних вправ. Що є нормальними вчинками, а яких дій треба уникати, починаючи із себе – над такими питаннями прийшлось міркувати і висловлювати власну думку.

 

Учні 6 класу на виховній годині розглянули позитивні та негативні ситуації доброчесності, з'ясували що таке доброчесність, активно дискутували, ставили один одному проблемні питання.

 

 

 Возможно, это изображение (1 человек, стоит и текст «як вчинки позитивн, A як навпаки? розбудови доброчесност нацональнеа агентство запобг ання корупци чоловк був примщенно мнстерства. BiH побачив камеру вi̇део фиксацё пдписом <державна власнсть>>. чоловик ii зняв забрав додому. побачив як мий сусід краде про це власника. магазину повдомив побачив мий сусд краде не повдомив про це. магазину, але змовчав мій дядько запропонував мені високооплачув вмнстерств. погодився, хоча не вмю водити запропонованих саду водия кандидат до мсцево" ради запропонував мені rpo. що проголосую за нього на виборах. погодився. я побачив як турист загубив 50 гривень. залишив собі. пдняв ui гpo.») Возможно, это изображение (5 человек, ребенок, люди сидят, люди стоят и в помещении)

Магічний урок доброчесності

Під час уроку в дев'ятикласників сформувалося уявлення про доброчесність. За допомогою життєвих ситуацій учні познайомилися із поняттями «доброчесність», «інтелектуальна власність», «крадіжка інтелектуальної власності». З'ясували, що вважається недоброчесною поведінкою у школі, обговорити наслідки недоброчесної поведінки, проаналізували можливі наслідки недотримання принципів доброчесності, розробили кодекс правил чесної поведінки учнів класу.

  

 

Переглядів: 122 | Додав: Еnem | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Декабрь 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031