Воскресенье, 2024-04-28, 8:33 AM
Вітаю Вас Гость | RSS

Білокузьминівський ліцей Костянтинівської міської ради

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всего ответов: 81
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2021 » Сентябрь » 2 » #Перший_дзвінок_на_ТікТок
7:05 PM
#Перший_дзвінок_на_ТікТок

В Білокузьминівському ліцеї відзвенів Перший дзвінок на ТікТок під меседжем: «Дзвени, веселий наш дзвінок, нехай гудить увесь ТікТок!». І чого тільки не відбулося! Скільки історій записали! Заявилася репортерка, яка разом з ведучою свята вели репортаж з місця подій. Спочатку юні тіктокери 8 класу розіграли танець -дію: вони раділи своїм іграм з попитами, а потім прийшли їхні друзі, які переконали, що треба читати книги і навчатись, а не марнувати свій час. А вокальна група дівчат 9 класу виконали пісню переробку на мелодію Galibri & Mavik «Федеріко Фелліні» і не забарилися порадувати нас танцем під супровід Веснянки. Репортерка провела маленьке віршоване ТікТок-інтерв’ю, щоб зрозуміти чи готові класи до свята.

Сьогодні, у день єднання наших сердець, якось по-осінньому трепетно на душі… Тридцять років Незалежності, тридцять особливих першовересневих свят… Тридцять сходинок до вершини інтелекту, розуму, творчості, розвитку й досконалості…Тож сьогоднішній символічний синьо-жовтий хідник – початок довгої дванадцятирічної дороги маленьких першокласників до знань у Новій українській школі! А в нас сьогодні 19 першачків пройшли разом з батьками патріотичним хідником.

Ми обожнюємо своїх ведучих, а вони навзаєм виконали пісню-переробку на мелодію Хабіб «Ягода-малинка». Ох і запалили ж!

І 1й клас виступав і 11й їм за це подарунки дарував. Та і ХК Донбас не оминув винуватцям свята рюкзачки подарувати. А батьки слова благословення сказали і солоденьким нагодували. І ось вже дзвенить дзвінок! В цьому році ми дзвонили теж по іншому: директор, перший вчитель, наставник 11 кл, найкраща футболістка всіх часів і народів Аданік Варя з сестрою Іванкою – першокласницею. І кожен 11 - класник, бо для них це останній Перший дзвоник. І завершив свято патріотичний флешмоб, присвячений 30-й річниці Незалежності України. Все подвір’я ліцею в маленьких жовто-блакитних прапорцях, майоріє великий прапор і летять в небо літачки мрій. Краса! З 1 вересня, дорогі колеги, батьки, учні.

Чекайте на відеорепортаж, незабаром!

 

 

 Возможно, это изображение (6 человек, ребенок, люди стоят и на открытом воздухе)Возможно, это изображение (3 человека, ребенок, люди стоят и на открытом воздухе)Возможно, это изображение (1 человек, стоит и на открытом воздухе)Нет описания фото.

 

Переглядів: 129 | Додав: Еnem | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Сентябрь 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930