Четверг, 2024-05-09, 10:19 AM
Вітаю Вас Гость | RSS

Білокузьминівський ліцей Костянтинівської міської ради

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всего ответов: 81
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2023 » Октябрь » 4 » #ІV_Міжнародний_урок_Доброти_Білок_ліцей
9:25 PM
#ІV_Міжнародний_урок_Доброти_Білок_ліцей

4 жовтня у всіх країнах світу відзначається День тварин. В рамках цього дня ми беремо участь в 4-му Міжнародному Уроці Доброти. Це Урок про гуманне відношення до наших пухнастих друзів - котів та собак. Інформація буде надходити протягом двох днів, а ми будемо виносити її на широкий загал.

А зараз фотофлешмоб "Улюблені пухнастики". Прикріпи фото свого улюбленця і всі побачать вашу милоту. Посилання: https://padlet.com/olenagori4eva1/padlet-kbhu7t2cbon9lp2y

Флешмоб "Улюблені пухнастики"

PADLET.COM

Флешмоб "Улюблені пухнастики"

Розмістіть фото свого улюбленого пухнастика

Сьогодні у 3 класі до Всесвітнього дня тварин пройшла виставка малюнків .

Учні познайомились з історією Дня захисту тварин; розвивали почуття відповідальності за братів наших менших; виховували гуманне ставлення, повагу та захист прав тварин на вільне життя.

Розвивали прагнення дітей допомагати безпритульним тваринам, не залишатися осторонь, якщо помітили жорстоке ставлення до тварини з боку людини, варто по можливості захистити тварину та повідомити про це в поліцію.

Також пригадали волонтерську роботу та її важливу місію.

Пройшов урок доброти «Наші вірні друзі». Діти переглянули шкільну фотовиставку з тваринками, презентацію «Як допомогти безпритульним тваринам»; діти дивилися мультфільм про початок нової дружби між хлопчиком та цуценям; а в кінці заняття намалювали своїх домашніх улюбленців.

Сьогодні пройшов урок Доброти у 6 класі . На уроці діти переглянули мультфільм. Показали своїх улюбленців на камеру однокласникам. Ознайомилися з пам'ятниками тваринам у світі. Пригадали художній фільм "Хатіка", у якому розкрито тему про віддану дружбу людини і собаки.

 

У 7 класі керівник Оксана Шматько пройшов Урок доброти до Всесвітнього дня тварин. Учні пройшли цікаву "Хвостату вікторину", метою якої було формувати у дітей гуманне ставлення до домашніх та безпритульних тварин; первинні уявлення про правила догляду за улюбленцями; розвивати уміння ставити перед собою благородні цілі та досягати їх; виховувати любов та дбайливе ставлення до тварин.

В учнів 8 класу відбулась "Пухнаста вікторина" на якій учні вправно відповідали на питання та заробляли високі бали, також дізнались дещо новеньке!

Сьогодні на уроці Доброти учні 9 класу більш детально ознайомились з діяльністю фонду Happy Paw, вкотре переглянули мульт "Подарунок", і в коротенькій дискусії обговорили, чим саме кожний може бути дієвим в порятунку тварин та допомозі тим чотирилапим, хто опинився в скрутній ситуації, бо одним гасел фонду є "Вони втратили дім, але не віру в людей"

І, звісно, доповнили власними фото дошку, де всі бажаючі демонстрували своїх домашніх улюбленців.

У найстарших учнів -11 класу, пройшов урок Доброти. На уроці розбирали такі важливі теми як: правильний догляд за тваринами, чипування, щеплення та розмноження тварин. Також дискутували щодо теми притулків для тварин в нашій країні, а також щодо законів які направлені на захист тварин. Дорослі діти-дорослі теми!

Сьогодні пройшов урок Доброти в 7 класі . На уроці діти переглянули чудову казку про собаку Зосю. В казці є як і сумні моменти так і радісні. Але казка добре закінчується. Зосю забрали з притулку додому добрі люди

Ти назавжди у відповіді за тих, кого приручив

(Антуан де Сент-Екзюпері «Маленький принц»)

Учні 11 класу зібралася на екологічному уроці. 4 жовтня у всьому світі відзначається важливе міжнародне свято – Всесвітній день тварин або World Animal Day . Цей день – нагода усвідомити людям свою відповідальність щодо тварин, можливість ще раз закликати суспільство захищати фауну. Його мета – звернути увагу суспільства на права тварин та умови їх утримання. Відповідно до статистичних даних, за одну годину на планеті зникають три популяції тварин, за день - більш ніж 75 видів тварин та рослин. Вперше цей день організував 24 березня 1925 року у Берліні відомий на ті часи письменник та захисник тварин Генріх Ціммерманн . Через 4 роки святкування було призначене на 4 жовтня. Ціммерманн займався цією справою та домігся успіху – через 2 роки у Флоренції на міжнародному конгресі однодумців з захисного руху було затверджене це свято. Дату обрано на честь Франциска Асизького – католицького священнослужителя, покровителя тварин, який помер саме 4 жовтня. Загрози життю тварин є різноманітними: кожен день люди руйнують місця їх проживання, зловживають природними ресурсами, займаються браконьєрством та незаконною торгівлею, що призводить до зникнення цілих видів.

 

 

Переглядів: 26 | Додав: Еnem | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Октябрь 2023  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031