Вторник, 2024-04-30, 2:20 AM
Вітаю Вас Гость | RSS

Білокузьминівський ліцей Костянтинівської міської ради

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всего ответов: 81
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2023 » Декабрь » 10 » #Дякуємо_Збройним_Силам_України_Білок_ліцей #освітянський_фронт_Донеччини_Підтримай_ЗСУ
11:15 PM
#Дякуємо_Збройним_Силам_України_Білок_ліцей #освітянський_фронт_Донеччини_Підтримай_ЗСУ

6 грудня Україна святкує День Збройних Сил України. Збройні Сили України є гарантом безпеки і суверенітету держави. Вони покликані захищати країну від зовнішніх і внутрішніх загроз. Військовослужбовці ЗСУ - це люди, які присвятили своє життя захисту Батьківщини. Вони мужні, відважні і патріоти. Вони готові пожертвувати собою заради миру і спокою в Україні.
З кожним роком, від початку збройної агресії російської федерації проти України, день Збройних Сил України набуває більш особливого значення. Військовослужбовці ЗСУ героїчно захищають країну від російської агресії. З вірою у нашу Перемогу з учнями 5-11 класів були проведені години-спілкування: Військовослужбовці - захисники Батьківщини", "Пам'ять про подвиги українських воїнів", де згадували наших випускників та вчителів, які зараз захищають нашу країну, хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих військовослужбовців країни, серед яких є також наші земляки та випускники нашого ліцею.

У 6 класі проведено бліц-турнір " Ми нащадки славних воїнів!"(Чеверда О.Ю та Голосна Н.В.) до Дня Збройних Сил України. Діти читали привітання захисникам, дізналися про історію виникнення свята, малювали малюнки.

6 грудня у 3 класі пройшов відеурок до Дня Збройних сил України "Завжди на захисті".

Збройні сили – це один з основних елементів стабільного і впевненого розвитку Української держави, справжня гарантія державного суверенітету. Тому у цей день ми вшановуємо всіх, хто причетний до високого і почесного звання військовослужбовця, хто обрав для себе нелегку, але достойну професію – захищати Україну, її суверенітет і незалежність.

У 4 класі (керівник Канурна Ю.В.) пройшла інформаційна хвилинка «Все буде Україна» до Дня Збройний Сил України.

Діти дізналися з якого року почали відзначати це свято; поняття, що таке Збройні сили України; дізналися про склад ЗСУ; розглянули патріотичні фотоколажі, а в кінці заходу вшанували памʼять всім загиблим захисникам.

Завершилось засідання учнівського самоврядування "Білогір" Білокузьминівського ліцею. Члени УС зібрались на святкові посиденьки та в невимушеній обстановці згадали військовослужбовців, які зараз служать в лавах ЗСУ (випускники, односельці, знайомі), в хвилині мовчання схилили голову перед воїнами, які загинули захищаючи нас, зіграли в патріотичну піксель - гру "Бавовна". Вирішили продовжувати вести блог УС"Білогір", де ділитись своїми думками на будь - які теми, що турбують учнів; продовжувати проєкт по збору інформації та свідчень про героїв сучасної війни, щоб ніколи не забувати про їх вклад в наше майбутнє. Дякуємо всім нашим воїнам за те, що ми ось так можемо спілкуватись і розв'язувати питання в теплих домівках.

 

Переглядів: 46 | Додав: Еnem | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Декабрь 2023  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031