Воскресенье, 2024-04-28, 7:55 PM
Вітаю Вас Гость | RSS

Білокузьминівський ліцей Костянтинівської міської ради

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всего ответов: 81
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2021 » Сентябрь » 2 » #День_пам_яті_захисників_України
7:05 PM
#День_пам_яті_захисників_України

Щороку 29 серпня в Україні відзначається День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

Одна із трагічних сторінок – Героїчна оборона Донецького аеропорту. Бої тривали 242 дні.

Фотовиставка «Героїчна оборона Донецького аеропорту» – це 50 фотографій, зроблених «кіборгом» Русланом Боровиком, а також низка цитат-спогадів захисника аеропорту Дмитра Вербича, що увійшли до його нової книжки «Точка неповернення». Кожен банер виставки показує перебування «кіборгів» у ДАПі з різних боків: умови, в яких знаходилися наші вояки, їхній побут та дозвілля, аеропорт зсередини, позиції, понівечені російськими солдатами будинки місцевих жителів, моменти відчаю і радості, а також обличчя тих, хто боронив свою землю.

Фотовиставку присвячено всім земним і небесним героям, які захищали Донецький аеропорт.

“З часом, як виявляється, війна для багатьох скінчилась, а для багатьох вона взагалі не розпочиналась. Але навіть якщо твої родичі не були на передовій, навіть якщо ти там не був, це не значить, що війна тебе може не зачепити… В цивільних, мирних містах оці відголоски війни будуть ще дуже довго, і війна може зачепити будь-коли і будь-де, навіть того, хто немає відношення до цієї війни. Звичайно в теперішній час, в досить складний час, все-таки знаходяться люди, такі меценати, які все-таки намагаються донести до інших людей, та нагадати їм, що у нас все ж таки йде війна. Досі на передовій знаходяться наші українці, вони досі гинуть та навіть руйнуються сім’ї через це”, - сказав під час презентації світлин гранатометник 90-го окремого десантного батальйону імені Героя України старшого лейтенанта Івана Зубкова, «кіборг», автор унікальних світлин Руслан Боровик «Багдад».

   Возможно, это изображение (на открытом воздухе и текст) Возможно, это изображение (10 человек и текст)Возможно, это изображение (1 человек и военная форма)

 

Переглядів: 94 | Додав: Еnem | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Сентябрь 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930