Четверг, 2024-05-09, 6:32 PM
Вітаю Вас Гость | RSS

Білокузьминівський ліцей Костянтинівської міської ради

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всего ответов: 81
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2023 » Сентябрь » 22 » #День_Миру_2023_Білок_ліцей
10:43 AM
#День_Миру_2023_Білок_ліцей

ПРАГНЕМО МИРУ

Мета сьогоднішньої зустрічі одинадцятикласників - обговорення актуальних питань миру

Для когось мирне життя — це буденність, а для українців — це мрія. Ми щодня змушені виборювати право жити під мирним небом. Мир справді має дуже важливе значення і наш народ по-особливому це відчуває зараз.

Символом Міжнародного дня миру є білий голуб з оливковою гілкою, якого після Другої світової війни почали називати “голубом миру”. Вперше цей символ представили у 1949 році на Всесвітньому конгресі прихильників миру, що відбувався у Парижі.

Міжнародний день миру був заснований Генеральною Асамблеєю Організації Об’єднаних Націй з метою зміцнення миру в усьому світі, припинення вогню, відмови від насильства та підвищення обізнаності про мир серед населення усього світу.

Спочатку День миру святкували у третій вівторок вересня, але пізніше була затверджена дата – 21 вересня.Генеральна Асамблея ООН закликає всі народи та держави скласти зброю та дотримуватись перемир’я протягом хоча б 24 годин.

За традицією День миру розпочинається з удару в Дзвін Миру, який знаходиться у західній частині саду перед будівлею Секретаріату.Мир – це не просто складання зброї, а набагато більше. Мир – це про світ, у якому ніхто не вмирає через чиїсь прагнення захопити більше територій та підкорити собі більше народів. Мир – це коли земля не здригається від бомб та ракет. Мир – це жити у світі, в якому люди ставляться з гідністю один до одного незалежно від раси, переконань та поглядів. Мир – це коли діти можуть обійняти свої батьків, а у небі летять лише птахи. Мир – це не лише думати й говорити про нього, а й щось робити для цього.

.

Сьогодні у 5 класі (вчитель математики + кл.керівник ШилкоД.В.) було проведено незвичайний урок математики під девізом «Математика і Мир». Знайомлячись з новою темою «Числові вирази. Порівняння натуральних чисел» ми разом з учнями торкнулися цієї важливої теми. Опановуючи нову тему учні виконували завдання та дізнавалися (або згадували) про символи цього свята та історію їх створення, про традиції цього дня. Діти приймали активну участь у виконанні всіх завдань та з захопленням дізнавалися нову інформацію.

Возможно, это изображение 4 человека и текст «алю констр AHimaL показ рецене подан довдк ဂ допомо пльний доступ шрифт []・ малювання абзац зання письмово виконайте завдання та дзнайтеся цитати домих мир порівняйте числа: остановить 55*** данило дай боже миру украёни. 56*** вікторίя узенко **3 д божевльна 9748 4 *** олександр якушин K **** катерина шевченко 93* вктория адани 15*** *** тки слайда нська нотатки A кобзар примтки 小 ещё чел приложение дар'я шилко скрыть»

Возможно, это изображение 7 человек и текст «алю констр AHimal показ рецене подан довдк ဂ допомог пльний доступ шрифт [] малювання 回 абзац вання остановитьпо 小 данило Hen вересня мижнародний день миру вкторίя узенко божевль олександр якушин якхочеться, щоб пройшла! якхочеться, свтлий день настав! щоб украйна зажила! I щоб Hixmo нίкого не вбивав!!!.. катерина шевченк вктория аданк тки слайда съка нотатки давид кобзар примитки ещё чел приложение дар'я шилко скрыть»

Чи робили ви голуба Миру своїми руками? Сьогодні на майстер - класі з нагоди Дня Миру учні 5 класу (Шилко Д.В.) виготовляли голубів. Звісно, що під час творчої роботи діти згадали про історію цього дня.

Нет описания фото.Возможно, это изображение 1 человек

Нет описания фото.

Переглядів: 32 | Додав: Еnem | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Сентябрь 2023  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930