Среда, 2024-05-08, 3:43 PM
Вітаю Вас Гость | RSS

Білокузьминівський ліцей Костянтинівської міської ради

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всего ответов: 81
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2023 » Февраль » 7 » #челендж_Магія_книги_Білок_ліцей
6:51 PM
#челендж_Магія_книги_Білок_ліцей

Сьогодні людство відзначає Всесвітній день читання вголос. В Білокузьминівському ліцеї запущено челендж "Магія книги".

Що треба, щоб прийняти в ньому участь?

Знайти книгу, читати вірш або уривок і записувати це на відео. Прислати нам відео або розмістити на своїй сторінці з хештегом #челендж_Магія_книги_Білок_ліцей або в коментарях під цією публікацією.

Розпочинає челендж педагог-організатор Білокузьминівського ліцею Горічева Олена. Читає вірш видатного українського поета, який нещодавно відійшов у вічність - Дмитра Павличка "Ти зрікся мови рідної". Пророчий вірш був написаний ще в далекому 1955 році, а слова актуальні і по сьогодні.

 

1й учасник челенджу - Рязанцев Ілля, учень 2 класу. Самий перший, самий сміливий хлопчик нашого ліцею. Поки старші учні роздумують, яку книгу вибрати, Ілля читає колискову. Дякуємо за участь!

 

До челенджу долучається учень 3 класу Кошелєв Артем з віршем Дмитра Павличка, легендарного українського поета "Зажурилась квітка". Дякуємо за участь.

 

Продовжує челендж читачів вголос учениця 3 класу Бородавка Вероніка з віршем Дмитра Павличка Смерека. Дякуємо, що долучилась до нашої когорти учасників.

 

Якщо ви далеко від місця, де ви народились, то думки несуть туди щодня, тому для читання вголос і поезію підібрала Марія Горецька, учениця 3 класу про найважливіше та найрідніше місце на Землі - рідну Батьківщину, рідну Донеччину. Дякую за участь в челенджі та вірність рідному краю.

 

А цей привіт прилетів із серця нашої країни. Вітаємо Ільницьку Карину і співучий вірш Павла Тичини "Не бував ти у наших краях". Дякуємо за участь в поетичному челенджі

 

Челендж продовжує Пугач Олександр, учень 3 класу віршем Дмитра Павличка "Наш Прапор". Дякуємо за участь в челенджі.

Анастасія Андрущенко, учениця 6 класу Білокузьминівського ліцею разом з Олесем Лупієм шукала відповідь на питання у вірші "Як ти любиш Україну?"

Переглядів: 65 | Додав: Еnem | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Февраль 2023  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728