Четверг, 2024-05-09, 3:50 PM
Вітаю Вас Гость | RSS

Білокузьминівський ліцей Костянтинівської міської ради

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всего ответов: 81
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2023 » Сентябрь » 1 » #1вересня_День_Знань_Перший_урок_Білок_ліцей
2:13 PM
#1вересня_День_Знань_Перший_урок_Білок_ліцей

У 5 класі (керівник Шилко Д.В.), ми разом з дітками за допомогою абетки згадали цікаву інформацію про Україну, де кожна літера під собою ховала певну інормацію про нашу країну. Згадали відомих людей, а також за допомогою гри перевірили сої знання про рідний край.

 Возможно, это изображение 5 человек и текст

Возможно, это изображение 4 человека, телефон и текст «12:28 odb-xoez-odg найбльшарчка украйни дн.про черемош Ha главном экране: дар'я дана дар'я данило вика- ещё пользователей телей» Возможно, это изображение 5 человек и текст «~ 12:29 odb-xoez-odg кого називають кобзарем крайни? сковороду Ha главном экране: дар'я дана дар'я викто... вика-ещё6пользователей ещё вика- пользователей»

Возможно, это изображение 14 человек, телефон и текст «12:26 odb-xoez-odg на главном экране: дар'я 小 дана дар'я данило вика ещё пользователей»

Сьогодні у 7 класі керівник Оксана Шматько пройшов перший урок, урок-гра "Україна у моєму серці" на якому провели гру з українським пульсом "Жовто-блакитні серця" мета якої роздивитись красу України крізь "жовто-блакитну призму", формувати громадянську, соціальну, культурну, естетичну, мовну, комунікативну, навчально-пізнавальну компетентності, привернути увагу учасників гри до унікальних рис українського простору з жовто-блакитним відтінком: у флорі й фауні, у вуличному просторі, у рукотворних і кулінарних шедеврах, у мовному різноманітті тощо; актуалізувати

питання безпеки на дорозі; поглянути на знані й повсякденні дрібниці з незвичного ракурсу; удосконалювати логічне та критичне мислення, уміння комунікувати; зміцнювати почуття нерозривного зв’язку українців зі своїм географічним, історичним і культурним простором.

 Возможно, это изображение 1 человек и текст

Возможно, это изображение текст Возможно, это изображение 3 человека и текст

Перший вересневий день.. Ось і початок навчального року! Учні 9 класу, разом із кл.кер. Литвиненко Т.М., на Першому уроці поміркували, як налаштуватися на плідну роботу під час війни, як зберегти мотивацію, навчитися продуктивної комунікації, як визначитити власні життєві цілі, як піклуватися про власне ментальне здоров'я - загалом "Як Ти?"

Возможно, это зарисовка (2 человека, постер и текст)

Учні 8 класу на першому уроці ділилися спогадами та емоціями про це літо, про відпочинок! Також на уроці учні грали в вікторину "Правда чи міф" - цікава гра про українську культуру та звичаї!

Переглядів: 45 | Додав: Еnem | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Сентябрь 2023  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930