Воскресенье, 2024-05-05, 0:55 AM
Вітаю Вас Гость | RSS

Білокузьминівський ліцей Костянтинівської міської ради

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всего ответов: 81
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2022 » Декабрь » 6 » #1_грудня_Всесвітній_день_боротьби_зі_СНІДом_Білок_ліцей
0:11 AM
#1_грудня_Всесвітній_день_боротьби_зі_СНІДом_Білок_ліцей

Дорослі розмови з дорослими дітьми. Сьогодні учні 7 класу разом з учителем біології Юлія Володимирівна Старкова розмовляли на дуже серйозну та важливу тему "СНІД". А саме: що таке СНІД, як себе захистити від цього захворювання, відомі зірки які зіткнулися з цим захворюванням, шляхи передачі СНІДу та ін. Попереджений значить озброєний.

Возможно, это изображение 3 человека и текст «шляхи зараження потрапляння через ранки або подряпини кров хворой людини зараження хворой до y nepioo шляхи Bid mamepi дитини вагтност i годування груддю. станонит показ ю мирослава рязанцева юлия бондаренко 1 всесвтнi̇й грудня день 3i сндом боротьби ктория болоус ксения лакиза»

#Стоп_СНІД

До Міжнародного дня боротьби зі СНІДом у 6 класі (керівник Шматько О. Ю. ) було проведено інформаційну хвилинку "Стоп СНІД"

1 грудня Організація Об”єднаних Націй відзначатиме Всесвітній День боротьби зі СНІДом. Разом з цим ООН констатує, що у світі вперше за довгий час зменшилась кількість смертей внаслідок цієї недуги. У світі сьогодні нараховують 34 млн. ВІЛ-інфікованих. Більшість з них є поза ризиком негайної смерті завдяки вільному доступу до медикаментів.

Сьогодні, 1 грудня відбулася інформаційна година “Я обираю життя” з учнями 11 класу (кл.керівник Прокоф’єва Л.Р, практичний психолог). Про що ми говорили? Над якими питаннями замислювалися?

Молодість – це час відкриття нових обріїв, пора іспитів, спроб освоєння нового досвіду, виявлення межі своїх можливостей і разом з тим – це дуже відповідальний час, який потребує зробити свій вибір на користь здоров’я, здорових стосунків та здорового способу життя.

Хвороба спричинена вірусом імунодефіциту людини (ВІЛ) призводить до смертельної хвороби – синдрому набутого імунодефіциту людини (СНІД). ВІЛ та СНІД – невиліковні.Людина, уражена вірусом, може виглядати здоровою і почуватися добре довгі роки, навіть, якщо вона є носієм вірусу.Вірус передається на всіх стадіях захворювання.ВІЛ-інфекція передається через нестерильні інструменти при пірсингу, татуажі та інших маніпуляціях, в яких є контакт з кров’ю. ВІЛ-інфекція не передається через обійми, потискання рук, користування туалетом, басейном, постільну білизну, кухонний посуд, укуси комах, тощо.Тест на ВІЛ здійснюється в закладах системи охорони здоров’я і, в першу чергу, центрами профілактики СНІДу. Тест на ВІЛ є конфіденційним.Дискримінація людей, які живуть з ВІЛ – це порушення прав людини.

 

 

Переглядів: 60 | Додав: Еnem | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Декабрь 2022  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031