Понедельник, 2024-04-29, 11:14 PM
Вітаю Вас Гость | RSS

Білокузьминівський ліцей Костянтинівської міської ради

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всего ответов: 81
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2023 » Декабрь » 10 » #16_Днів_проти_насилля_Білок_ліцей_2023
11:15 PM
#16_Днів_проти_насилля_Білок_ліцей_2023

У 6 класі, керівник Чеверда О.Ю. та асистент Голосна Н.В., в рамках акції 16 Днів проти насилля був проведений тренінг

на тему: "Байдужість-найстрашніший ворог людини" метою якого було надати інформаційну підтримку в питаннях домашнього насилля, сформувати практичні навички поведінки в даних ситуаціях.

 Можливо, це малюнок: текст 

У 7 класі, керівник Шматько О.Ю., в рамках акції 16 Днів проти насилля був проведений Круглий стіл з елементами вікторини на тему: "СНІД - не вирок. Жага до життя" метою якого було надати інформаційну підтримку в питаннях здорового способу життя, об’єктивну інформацію про Віл і СНІД, сформувати практичні навички поведінки в ситуаціях ризику, виробити толерантне ставлення до ВІЛ-інфікованих.

 На зображенні може бути: 1 особа, телефон та текст Можливо, це малюнок: 1 особа, телефон та текст «молодець грудня всесвтний день боротьби 3i сндом оксана веде презентацю P анастасия д руслан данило ви оксана ще учасник»

Як розпізнати ознаки проявів домашнього насильства, чи звертатись про допомогу, коли відбувається психологічний тиск на особистість, та як реагувати, коли хтось потерпає від насилля, а ти це бачиш і не хочеш мовчати - такі питання розглянули сьогодня учні 9 класу, разом з кл кер Литвиненко Тетяною, під час бесіди з теми "Сім'я - територія без насильства". Бесіда відбулась в рамках акції "16 днів проти насильства"

1 грудня відзначається Всесвітній день боротьби зі СНІДом. В учнів 11 класу разом з учителем біології Ю. В. Старковою пройшов урок-вікторина "Молодь проти СНІДу". Таким чином учні перевірили свої знання щодо СНІДу і здобули нову для себе інформацію. Адже, якщо ти попереджений - ти озброєний!

«Хто попереджений – той захищений» - під таким гаслом до 1 грудня – Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом пройшла година спілкування у 6 класі ( керівник Чеверда О.Ю. та асистент вчителя Голосна Н.В.) Учні розширили свої знання про небезпеку епідемії ВІЛ/СНІДу, дізналися про символ боротьби зі снідом, переглянули ролик про цю хворобу.

05.12. у 3 класі пройшла година доброти до Міжнародного дня волонтера "Українські волонтери, відважні і дивовижні".

Учні познайомились із поняттям «волонтер», створили умови для виховання небайдужого ставлення до людей, які потребують допомоги; стимулювали пізнавальний інтерес до основ моральної культури.

Сьогодні учні 6 класу прийняли участь у тренінгу "Байдужість - найстрашніший ворог людини".( Чеверда О.Ю. та Голосна Н.В.)

Щороку 3 грудня разом із світовою спільнотою Україна відзначає день людей з інвалідністю. Разом з нами живуть люди, фізичні можливості яких обмежені. Це ті, хто з певних причин не може повноцінно забезпечувати себе, доглядати за собою. Інвалідність може бути вродженою і набутою в результаті травм, інфекцій, тощо.

Сьогодні ( 06.12) у 5 класі на уроці «Основи здоров’я» ( Скачкова О. В.), пройшов диспут на тему: “ Протидія тиску, насильству і цькуванню”. Учні познайомилися з поняттям “ Маніпуляція”, видами маніпуляцій, повторили поняття булінгу, з’ясували як соціальне оточення впливає на наше рішення, вчилися розпізнавати негативні впливи та впевнено їм протистояти, тренувалися упевнено відмовлятися від небажаних пропозицій, дізналися, як протидіяти агресії та булінгу.

7 грудня в рамках Акції "16 днів проти гендерного насилля" та тижня правових знань в 9 класі (вч. Волкова Євгенія) був проведений правовий Брейн - ринг "Як я знаю закон та право", присвячений Міжнародному дню прав людини. Під час лекції-бесіди до річниці прийняття Загальної Декларації прав людини учні ділилися знаннями про історію прийняття цього міжнародного документа, розповідали про права та обов’язки дитини, знайомились з Конституцією нашої країни, вчились відрізняти права від обов’язків.

Під час правового брейн- рингу «Як я знаю закон й право» учні мали змогу перевірили свої знання та ерудицію.

В цілому проведені заходи були направлені на формування в учнів поваги до держави та права, розуміння необхідності дотримання вимог законів.

 

Переглядів: 48 | Додав: Еnem | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Декабрь 2023  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031