Пятница, 2024-04-19, 12:29 PM
Вітаю Вас Гость | RSS

Білокузьминівський ліцей Костянтинівської міської ради

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всего ответов: 81
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2019 » Ноябрь » 18 » Тиждень БЖД
11:55 AM
Тиждень БЖД

«Безпека людини в небезпечних та надзвичайних ситуаціях» - це тема інформаційно-просвітницької години, учасниками якої стали учні 8 класу (клас.кер. Прокоф’єва Л.Р.)
Метою даного заходу було інформування про підвищення безпеки дітей і зменшення ризику, пов’язаного із вибухонебезпечними предметами.
Скоріченко Вероніка підготувала доповідь та презентувала інформацію про дії:
- у разі знаходження міни, нерозірваного боєприпасу;
- якщо людина опинилася на мінному полі;
- якщо раптово почався артилерійський обстріл.
Також були використані методичні рекомендації з питань уникнення враження мінами і вибухонебезпечними предметами, поведінки у надзвичайній ситуації, відеоматеріали з питань протимінної безпеки

Бесіда - тестування в рамках БЖД на тему "Гриби" в 10 класі (керівник Шматько О.Ю.).
Метою бесіди було розповісти про гриби та небезпеку, яку вони представляють; з’ясувати причини отруєнь грибами та основні симптоми при отруєнні; навчити надавати першу долікарську допомогу, а також пройти тест "Чи знаєте ви гриби?" І з`ясувалося, що учні розбираються в основних групах грибів. Особливо акцентували увагу на грибах, які зараз всі з завзяттям кинулися збирати всі охочі до грибної страви. А 10 чи 3-й клас учні - все одно цікавіше, коли пізнання чи перевірка знань проходить в формі гри. Сама б гралася б, та часу не вистачає. Але заціккавило, треба неодмінно пройти тест.

В межах Тижня безпеки життєдіяльності учні 7 класу разом з класним керівником Малою В.О. провели практичне заняття « Правила дорожнього руху для пішоходів та пасажирів громадського транспорту»
На зворотньому шляху до школи семикласники провели бліц - знайомство «Грибочку, грибочку, хто ти є ?» , під час якого повторили базові елементарні знання про їстівні та отруйні гриби.

Сьогодні у 5 класі (кер. Литвиненко Т. М.) було проведено хвилинки безпеки. До обговорення стали наразі актуальні теми з безпечного поводження з електроприладами у побуті, правила безпечного користування газовими плитами вдома. Також п'ятикласники дізнались, які гриби зустрічаються на територіях поблизу школи й села та за якими ознаками можливо розпізнати отруйні. Метою заходу було закріплення відомої інформації з безпеки життєдіяльності та знайомство із новою.

Першачки приєднались до всієї шкільної спільноти по збереженню свого життя та життя своїх друзів і близьких в рамках Тижня БЖД.

У 2 класі (асистент Сердюченк А.В.)було проведено гру "Скринька безпеки"
Діти складали до скриньки безпечні предмети. Повторили правила поводження з небезпечними предметами. Діти розвивали своє мислення та уяву . Виховували відповідальне ставлення до свого життя та життя оточуючих людей.

«Безпека понад усе»
Так назвали своє заняття в рамках Тижня БЖД в 4 класі (керівник Канурна Ю.В.), на якому учні поговорили про правила дорожнього руху, пожежної безпеки і почали вивчати основні правила першої медичної допомоги і навіть спробували перші кроки в накладанні пов`язок, торкнулися теми отруйних і їстівних грибів. Що актуально в цьому місяці.

Рамках тижня безпеки життєдіяльності у 6 класі було проведено Урок-гру «Пожежа і ми». Під час уроку ми згадали чим небезпечна пожежа, які її передумови і наслідки. Після цього дітям було запропоновано слова, з яких вони мали скласти кросворд з цієї теми, а потім до отриманого кросворду підібрати питання. Діти з великою зацікавленістю виконували запропоновані їм завдання

учні 9 класу (керівник Саркісова Р.Р.) як завжди в рамках Тижня виконали творчу роботу, яка була корисна і для подальшої роботи в класі. вони оформили стенд, випустили плакат по добрій традиції.

                        

 

Переглядів: 200 | Додав: Еnem | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Ноябрь 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930