Суббота, 2024-04-20, 6:49 AM
Вітаю Вас Гость | RSS

Білокузьминівський ліцей Костянтинівської міської ради

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всего ответов: 81
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2019 » Ноябрь » 27 » Революції Гідності
10:44 AM
Революції Гідності

Протягом 20-21 листопада 2019 року вчителі та учні Білокузьминівської ЗОШ були учасниками різноманітних заходів, присвячених реалізації однієї з ключових вимог Революції Гідності – європейської інтеграції як цивілізаційного вибору України.

20.11.2019 року в 4 класі (кл.кер. Канурна Ю.В.) пройшов захід до Дня гідності і свободи, під час якого діти дізналися про події, які відбувалися в країні і на Майдані Незалежності у 2013-2014 роках, що сприяло поширенню знань про революцію Гідності та Свободи. Метою заходу було підвищення розуміння єдності і цілісності України, усвідомлення себе українцем, виховання почуття особистої відповідальності за долю держави та готовність служити Батьківщині та стати на захист державних інтересів країни.

Урок-дискусія "Вільні творять майбутнє" пройшов у 10 класі (кл.кер. Шматько О.Ю.). Мета: вшанувати патріотизм і мужність громадян, які восени 2004 року та у листопаді 2013 року-лютому 2014 року постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів України та її європейського вибору, прищеплювати любов до Батьківщини, зберегти та донести до учнів об'єктивну інформацію про доленосні події в Україні початку ХХІ століття, розвивати бажання стати гідними громадянами України.

20.11.2019 р. вiдбулася виховна година" Коло пам'ятi. Почутий голос iз Майдану." Мета: виховання шанобливого ставлення до воiнiв, загиблих у боротьбi за свободу та цiлiснiсть Украiни формування в учнiв 9 класу (кл.кер. Саркiсова Р. Р.) громадянськоi iдентичностi, розумiння эдностi й неподiльностi Украiни.

Урок-реквієм, присвячений Революції Гідності «У їхніх серцях жила Україна» пройшов в 6 класі (кл.кер. Шилко Д.В.) Під час заходу діти згадували про події на майдані, дивилися відео та обговорювали почуте і побачене. Загадували героїв, які загинули на Майдані та вшанували їх пам’ять хвилиною мовчання.

«День гідності та свободи», під таким гаслом пройшов урок з учнями 1 класу (кл.кер. Овсянникова Є.О.) ознайомились з історією виникнення меморіальних заходів;навчилися розрізняти і пояснювати поняття " гідність" і " свобода".

А в 3 класі (кл.кер. Суркова Ю.В.) до дня Гідності і Свободи було проведено виховну годину, де вшанували патріотизм і мужність громадян, які постали на захист прав і свобод людини.

«Культура гідності. Особиста гідність», саме таку назву носив тренінг для учнів 7 (кл.кер. Мала В.О.) та 8 (кл.кер. Прокоф’єва Л.Р.) класів, який 21 листопада провела практичний психолог Білокузьминівської ЗОШ Прокоф’єва Л.Р., а метою цього заходу було допомогти учням усвідомити значення цінностей (поцінування людської гідності), гідної поведінки для життєвого благополуччя, а також визначити для себе шляхи особистісного зростання.

Під час міні-тренінгу, використовуючи матеріали факультативного курсу «Особиста гідність. Безпека життя. Громадянська позиція», учні називати можливі шляхи особистісного зростання та змогли пояснити поняття «гідність», «людська гідність», «особиста гідність», значущість гідної поведінки.

Виконуючи вправу «Колесо життя» більшість здивувалася отриманим результатам та замислилися над тим, як життєві цінності людини впливають на всі сфери її життєвого шляху.

Другий клас не відпочиває (кл.кер Чук І.В.). 20.11.2019 р. у другому класі проведено гру " Склади пазл-карту " До Дня гідності і свободи України. Учні поглиблювали знання про Україну як державу зі своєю історією, культурою, народними звичаями та традиціями; формували почуття належності до українського народу; розвивали свої творчі здібності і виготовляли карту України з пазлів; виховали відповідальності, товариськості, поваги до думки інших.

 

Переглядів: 234 | Додав: Еnem | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Ноябрь 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930