Пятница, 2024-04-19, 4:26 AM
Вітаю Вас Гость | RSS

Білокузьминівський ліцей Костянтинівської міської ради

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всего ответов: 81
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2019 » Сентябрь » 5 » МІсячник "Безпеки на залізничному транспорті"
7:53 PM
МІсячник "Безпеки на залізничному транспорті"

В рамках місячника вчителями Білокузьминівської школи було проведено низку заходів з питань запобігання травмування учнів на залізничному транспорті.
Учні початкової ланки, а саме, 1 разом з 3 класами вивчали "Азбуку поведінки на залізниці", повторили правила поведінки,розгадали загадки та намалювали малюнки на дану тему. (класні керівники Овсяннікова Є.О. та Суркова Ю.В).

У рамках місячника "Безпека залізничного руху" у 5 класі (кл. кер. Литвиненко Т.М.) було проведено годину спілкування, протягом якої діти дізналися про правила безпечного поводження на залізничних станціях, біля залізничних рейок, у метро. Метою заходу було забезпечення учнів необхідною для безпеки інформацією та закріплення способів уникання небезпечних ситуацій на залізній дорозі.

Учні 6 класу під час Уроку - бесіди«Залізниця – місце підвищеної небезпеки» бурхливо обговорили різні ситуації, стосовно поведінки на залізниці і в які можливо потрапити всім без винятку. Тільки той, хто дотримується правил поведінки не попадає в страшні і небезпечні ситуації

Урок безпеки провели учні 7 класу разом з класним керівником Малою В.О. Учні самостійно зібрали матеріал і створили презентацію "Правила безпечної поведінки на залізничній колії" , пригадали правила безпечної поведінки на залізничному транспорті, розглянули і проаналізували ситуації, яких при дотриманні правил користування залізницею могло і не трапитись.
В рамках місячника безпеки на залізничному транспорті  учні 8 класу (Прокоф'єва Л.Р.), під час виховного заходу «Безпека на залізниці», оновили свої знання щодо правил  безпеки як для пішоходів так і для пасажирів. Учні мали можливість переглянути тематичні анімаційні відео-ролики та обговорити кожну ситуацію, в яку потрапляли герої . А використовуючи навчальні відеоматеріали Укрзалізниці, а саме Приднепровської залізниці хлопці та дівчата дізналися по деякі технічні особливості потягів та залізничої колії взагалі.

10 клас разом з класним керівником Шматько О.Ю. провели дебати на тему: «Залізниця – зона підвищеної небезпеки» і жваво сперечаючись обговорили як можна, і як не можна вести себе на залізниці та на прилеглій до неї території.

Переглядів: 536 | Додав: Еnem | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Сентябрь 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30