Четверг, 2024-04-25, 12:31 PM
Вітаю Вас Гость | RSS

Білокузьминівський ліцей Костянтинівської міської ради

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всего ответов: 81
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2019 » Ноябрь » 18 » #ДеньЗахисникаУкраїни
11:34 AM
#ДеньЗахисникаУкраїни

Патріотичний квест "Незламні духом" Дві команди: "Джури" - капітан Комкіна, друга команда "Нащадки козаків" - капітан Курбаєва Яна конверти з завданням одержані - вперед.

Станція №1 Скласти з пазлів картини, відгадати ребус і відправитись за призначенням по підказці - - Цей вірш, козаки, вам підкаже дорогу до потрібної вам станції. Читайте та будьте УВАЖНИМИ!
Браття, єдина вам подруга – воля,
І честь козаку – то є рідна сестра.
Буде, козаче, буде щасливою доля,
Ланцюг розірвати настала пора.
І сонце засяє промінням яскравим.
Одна лише кличе в дорогу мета:
То – воля, якій ми співаємо славу,
Енергію нам подарує віра свята!
Козаче, у тебе країна єдина,
А зветься вона свята Україна!!!

Станція №2 Зіграти в "Ерудит-лото" Задано 10 питань з історії козацтва і на кожне питання запропоновано відповіді. Серед цих варіантів вам треба вибрати правильну відповідь на кожне питання. Завдання №2 Співвідношення

Станція №3 Прочитайте риторичні вигуки і згадайте пісню в якій згадуються предмети, що були улюбленими в козаків, але шкодили здоров ’ю..
«Веде своє військо, Веде Запорозьке Хорошенько! », «…Сильне-дужий!», « ... Необачний! », «Гей, хто в лісі, озовися!», «… Не журися!».)
А ви здогадалися, що це за пісня?

Станція №4 “Спритний козак”
Пройти естафету прийшлося козакам, а підготувати естафету нашим гостям. Дякуємо за активну участь. Військові на те вони і військові, щоб прийти завжди на виручку

Станція №5 «Говорун» завдання: отримують скоромовку, яку необхідно підготувати одному з членів команди і промовити швидко.
Скоромовка 1.
Варка варила вареники,
Василь взяв вареника,
Варка Василя варехою,
Василь Варку вареником.

Станція №6 “Як козаки мульти відгадували” Команда отримує картинки – кадри з мультфільму. Їй необхідно співвіднести кадри з мультику та його назви.
"Як козаки....."

Станція №7 "Ювілейна"
Треба було скласти заклик "З Днем народження, район!"

Станція "Фінальна" - на те вона і фінальна, щоб дочекатись результату.
Обидві команди, які змагалися в квесті, показали чудовий результат з невеликою розбіжністю. Одна команда дала більше правильних відповідей, друга команда швидше впоралась. Перемогла дружба, а учасники отримали приз військових симпатій за відмінну роботу та ще і смаколиків від гостей свята. Але і ми віддячили їм за допомогу в квесті і привітали домашніми пиріжечками "з пилу, з жару". Від Білокузьминівської сільської ради голова с/ради Загурська І.В. вручила солодкий подарунок військовослужбовцям і ще раз привітала їз зі святом Захисника України.

 

   

Переглядів: 205 | Додав: Еnem | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Ноябрь 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930