Четверг, 2024-04-18, 5:09 PM
Вітаю Вас Гость | RSS

Білокузьминівський ліцей Костянтинівської міської ради

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всего ответов: 81
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2019 » Ноябрь » 18 » #БЕЗПЕЧНАКРАЇНА
2:54 PM
#БЕЗПЕЧНАКРАЇНА

"Чим живе дорога"
Учні 4 і 9 класу зібралися разом, щоб поділитися один з одним багажем своїх знань з ПДР. Вони підтримували один одного і у них вийшов гарний тандем

У 2 класі було проведено гру на тему "Правильно чи не правильно" (до тижня ПДР)
Діти пригадали правила поведінки на дорозі. Показали та пояснили як необхідно поводити себе на дорозі.

У межах Тижня безпеки дорожнього руху учні 7 класу разом з класним керівником Малою В.О. провели тренінгове заняття « Бережи життя - дотримуйся правил дорожнього руху!» Школярі повторили правила дорожнього руху, розв'язали ситуативні задачі, пригадали правила переходу вулиць і доріг.

В рамках проведення Тижня безпеки дорожнього руху, вчитель основ здоров’я Прокоф’єва Л.Р. провела єдиний національний урок «Безпечна країна» з учнями 5 та 7 класів. Школярі переглянули профілактичний фільм з безпеки дорожнього руху, на практиці перевірили свої навички безпечних дій в надзвичайних ситуаціях та знання з правил поведінки на дорозі.
Увагу учнів в котре звернули на важливість дотримання правил дорожнього руху, а також підкреслили роль світловідбивних елементів на одязі та їхню ефективність у темну пору доби.

В 10 класі (керівник Шматько О.Ю.) пройшла година- вікторина "Правила дорожнього руху знай і повторювати не забувай!"
P.S Зайшла в кабінет до 10 класу, а там на дошці такі красиві чоловічки, значки. Карикатури! На кого? А потім згадала, що найменьшенькі гралися та правила ПДР повторювали.

15 листопада 2019 року учні 5 класу (кл. керівник Литвиненко Т. М.) знову вирушили на практичне заняття з вивчення Правил дорожнього руху. Тим самим закріпили правила переходу пішоходною зеброю та поводження біля дороги. Учні із задоволенням демонстрували спокійне і виважене орієнтування при виникненні різних дорожніх ситуаціях.

В рамках проведення Тижня безпеки дорожнього руху було проведено єдиний національний урок #БЕЗПЕЧНАКРАЇНА з учнями 6 класу. Учні згадали як поводитися на дорозі та які небезпечні пригоди там можуть статися. Увагу учнів в котре звернули на важливість дотримання правил дорожнього руху.

Наостанок провели невеличку перевірку знань у тестовій формі для виявлення того, на скільки учні засвоїли матеріал.

У 1 і 3 класі (Овсянникова Є.О. і Суркова Ю.В.) пройшла година спілкування на тему, "Правила дорожньої безпеки знай- життя зберігай" Учні продивились навчальне видео та спробували розібралися в ситуаціях, які було зображено на розмальовках.

                             

Переглядів: 228 | Додав: Еnem | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Ноябрь 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930