Суббота, 2024-04-20, 4:16 AM
Вітаю Вас Гость | RSS

Білокузьминівський ліцей Костянтинівської міської ради

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всего ответов: 81
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2018 » Ноябрь » 28 » 27 листопада #Щедрий вівторок
3:21 PM
27 листопада #Щедрий вівторок

Нарешті наша благодійна акція відбулася. Так весело і активно ми не проводили ще збір грошей онкохворим дітям. Зазавичай ми проводили благодійний ярмарок і все. Цього року за допомогою команди благодійного фонду «Запорука» та «Таблеточки» ми вирішили кардинально змінити формат нашого благодійного заходу.
До Акції готувалися заздалегідь і часу на це в нас було достатньо. А вийшло в нас ось що:
- Розповіли про історію благодійної Акції та з якою метою і для кого проводиться саме в нашій школі
- Провели «Аукціон» на якому продавали сертифікати і власник згодом, впродовж дня, скористатися ним. Були викуплені сертифікати в запеклій боротьбі за те щоб (посидіти в креслі директора 10 хв, мати можливість зробити дівочий макіяж Сурковій Ю.В. та Прокоф`євій Л.Р., їй же зробити модну зачіску «Ірокез», за те, щоб Горічева О.В. ходила по коридору в домашньому халаті і позувала для фото, за те, щоб Старков Д.О. присів кільканадцять разів на плечах з власником сертифікату, щоб 1 раз з 1-го предмету не виконати Д/з, щоб приліпити скотчем до дверей Горічеву О.В. і директора школи Кірєєву Є.М. , щоб мати можливіть побачити фото вчителя , де він зображений з поганою шкідливою звічкою (гриз нігті у віці 2 роки) та багато інших. Фантазія в організаторів працювала гарно. Задумок було ще не на один аукціон.
- Провели вікторину учні 9 класу, у програші не був ні один учасник.
- «Повітряні кульки» були продані з записочками, де було вказано, виграв чи треба купити ще і подяка за участь в Акції
- Благодійний ярмарок, на якому продавали все від випічки до власних виробів. Це і браслети, і заколки, і вітальні листівки, і в`язані іграшки, і навіть авторські картини і багато різних новорічних атрибутів.
- Для великих і малих провели веселий флешмоб . Пліч – о пліч разом танцювали і вчителі і першокласники, і старшокласники не здержались і підтримали веселий дух Акції.
Всі залишились задоволені: і продавці, і покупці.
Прийшли підтримати нас і сім`я Богатирьових, яка завжди стоїть на шляху меценатства.
Вирішили, що такі Акції гуртують колектив вчителів, батьків і учнів. Партнерство в чистому вигляді. Та ще і на додачу благодійні організації. Завтра гроші, а їх ми загальними зусиллями назбирали 2000 грн, будуть перераховані на рахунок благодійного фонду. І нас радує те, що ми хоч на маленький крок приблизимо когось до шляху перемоги над хворобою

 

Переглядів: 374 | Додав: Еnem | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Ноябрь 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930